Oo haastoi Micon seiskameemiin. Tehtävänä on kertoa seitsemän omaa tapaa ja lähettää haaste eteenpäin seitsemälle seuraavalle. :)

  1. Mico rakastaa sukkiaan. Jos vain lattialta löytyy Micon oma sukka, pysyy se kädessä niin kauan kunnes joku sen siitä vie. Sukka on oiva unilelu, sitä halaamalla nukahtaa hymy huulillaan... :)
  2. Mico käy halaamassa äitiä ja isiä vähän väliä. Myös muita on kiva halia, etenkin pieniä vauvoja Mammakeitaalla. Halaaminen tarkoittaa sitä, että tullaan lujaa (siis tosi lujaa!!) pään kanssa toisen päätä päin ja sanotaan "Aiai" tai "Aaa".
  3. Halaamisen päätteeksi Mico lyö avokämmenellä, yleensä kasvoihin. Isoäitini kysyikin tuossa kerran, että onko meillä miehen kanssa tapana halauksen päätteeksi lyödä toisiamme? Ei ole.
  4. Mico kävelee nyt lähes koko ajan. Hän nousee seisomaan, ottaa kasvoilleen leveimmän hymyn mitä löytyy, hihkaisee riemusta ja lähtee eteenpäin. :D
  5. Kaikki sormiruoka lentää lattialle. Aina. Jos ruoka on tosi hyvää, voidaan sitä maistaa muutamaan otteeseen, ja sitten se on lattialla. Jes.
  6. Ruokaillessa kuuluu sanoa NAMMM NAMMM ja laittaa silmät kiinni. Juomisen jälkeen kuuluu ähistä (vai miksi sitä ääntä voi sanoa?). Jos ruoka on vähemmän hyvää, se otetaan suusta pois ja heitetään lattialle. Jos juomaa tulee liikaa suuhun, se sylkäistään kaaressa toiselle puolen pöytää.
  7. Pöydillä ei kuulu olla mitään. Kaikki siivotaan lattialle, myös se sormiruoka siis. Lattialla kuuluu olla mahdollisimman paljon tavaraa, niin että on vaikea liikkua.

Kerron ketä haastoin, kunhan keksin ensin itsekin. :)