Oltiin viikonloppuna kavereiden luona Helsingissä. Mico rakastui talon "isäntään" eikä olisi lähtenyt huonosti nukutun yön ja vuorokauden iloisten riehumissessioiden jälkeen kotiin ollenkaan. Pukuleikkejäkin leikittiin ja meidän Pelle Hermannimme oli oikein elementissään.

1228009.jpg

Kun TiTi-Nalle ei ollut mukana, piti tietokoneelta katsella ja kuunnella kyseistä lempparia. "TiTi on poppu!" kuuluu joka viides minuutti, jos telkkari on sammuksissa. :)

1228013.jpg

Nyt Micolla on ties kuinka mones korvatulehdus, ja tänään osallistuttiin Pikkunorsu-tutkimukseen, jossa yritetään selvittää, millaisissa tilanteissa lapset parantuvat korvatulehduksesta ilman antibioottia. Osallistuttiin siihen ihan sen takia, että itseänikin kiinnostaa aika kovasti noiden antibioottien vähentäminen, ja ajankin sai jo samaksi päiväksi. Nyt ei tiedetä saadaanko antibioottia vai lumelääkettä, ja lääkärissäkin pitää juosta vähän väliä ja kaikenmaailman kokeita ottaa ja päiväkirjaakin täytyy pitää, mutta mitäpä tuosta...koulussakin kun on vähän hiljaisempi kausi. :)